ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ   ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ "ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ"
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ   ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Φωνή Κυρίου | Διακονία | Εορτολόγιο | Πολυμέσα

ΠΙΣΩ


Διακονία Newsletter

Παρουσία σε εκθέσεις στην Ελλάδα

Παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις

Βιβλιοπωλεία

 

38η Κληρικολαϊκή Συνέλευση
Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Συνήλθε στην πόλη Nashville της Πολιτείας Tennessee των Η.Π.Α, από 15- 21 Ιουλίου 2006, η 38η Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Στην ανωτέρω Κληρικολαϊκή Συνέλευση έλαβε μέρος, ως εκθέτης, η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στην εν λόγω έκθεση, η οποία λειτούργησε παραλλήλως προς τις εργασίες της Κληρικολαϊκής Συνελεύσεως, έλαβαν μέρος περισσότεροι των 60 εκθετών από την Ελλάδα, τις Η.Π.Α. και τον Καναδά.

Στο καλαίσθητο Περίπτερο της Αποστολικής Διακονίας προεβλήθησαν οι Λειτουργικές εκδόσεις της και μέρος των λοιπών εκδόσεών της. Ιδιαιτέρα εντύπωση στους επισκέπτες του Περιπτέρου έκαμε το «Μηνολόγιο» του Αυτοκράτορος Βασιλείου Β´, το οποίο προεβλήθη από την έκδοση «ΟRTHODOX OBSERVER» της Ι. Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Τα εγκαίνια της Εκθέσεως έγιναν την Κυριακή το απόγευμα, 16η Ιουλίου, από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σεβαστείας κ. Δημητρίου, εκπροσώπου του Παναγ. Οικουμενικού Πατριάρχου Κυρίου Βαρθολομαίου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Detroit κ. Νικολάου και άλλων επισήμων.

Το Περίπτερο της Αποστολικής Διακονίας επεσκέφθησαν όλοι οι Αρχιερείς της Ι. Αρχιεπισκοπής Αμερικής οι περισσότεροι ιερείς και λαϊκοί σύνεδροι.

 

 

 

Για ενημέρωση σχετικά με τα νέα, τις εκδηλώσεις, τις εκδόσεις και το έργο μας παρακαλούμε συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία. Για τους όρους προστασίας δεδομένων δείτε εδώ.