ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Έναρξη των Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων της Αποστολικής Διακονίας.

To Γραφείο Κατηχήσεως & Νεότητος της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, με τη χάρη του Θεού διοργανώνει και εφέτος μαθήματα των Φροντιστηρίων & των Σεμιναρίων υποψηφίων κατηχητών και Σεμινάριο της Νοηματικής Γλώσσας. Έχοντας ως θεμέλιο την Αγιογραφική και Πατερική Θεολογία, την Ορθόδοξη Πνευματικότητα αλλά και την συμβολή των ανθρωπιστικών επιστημών εκπαιδεύει τους νέους υποψηφίους στο έργο της Κατηχήσεως και της μεταδόσεως της αλήθειας του Ευαγγελίου και της πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας στις νεότερες γενιές, αλλά και στην επικοινωνία με τους συνανθρώπους μας που στερούνται του χαρίσματος της ακοής.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά πρoγράμματα του Γραφείου μπορούν να προσέλθουν στην πρώτη φετινή μας συνάντηση:

  • το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, κατά την οποία θα τελεσθεί Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Φροντιστηρίου Υποψηφίων Κατηχητών και για τα δύο έτη.
  • την Πέμπτη 19 του μηνός στις 6 μ.μ. για το Σεμινάριο της Νοηματικής Γλώσσας, μόνο για το Α΄Έτος. Η πρώτη συνάντηση του Β΄Έτους και του Επιμορφωτικού Τμήματος θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στις 6.00 & 7.30 μ.μ. αντίστοιχα.

Τα μαθήματα των Σεμιναρίων παρέχονται δωρεάν.

Για τυχόν ερωτήσεις μπορείτε να απευθύνεσθε: α. στο Γραφείο Κατηχήσεως στα τηλ. 210 7272347, 210 7272348, β. στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: katixisi@apostoliki-diakonia.gr και να λαμβάνετε πληροφορίες από την ιστοσελίδα του Οργανισμού, www.apostoliki-diakonia.gr, στην ενότητα Ποιοί είμαστε - Τομέας Κατηχήσεως και Ορθοδόξου Μαρτυρίας, στην οποία περιγράφονται αναλυτικά όλες οι εκπαιδευτικές - κατηχητικές δραστηριότητες του Γραφείου Κατηχήσεως.