ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ   ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ "ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ"
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ   ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Φωνή Κυρίου | Διακονία | Εορτολόγιο | Πολυμέσα

ΠΙΣΩ


Διακονία Newsletter

Παρουσία σε εκθέσεις στην Ελλάδα

Παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις

Βιβλιοπωλεία

 

Γιορτή Βιβλίου ΔΕΘ 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 79η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.), η οποία πραγματοποιήθηκε από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου 2014 στη συμπρωτεύουσα.

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος συμμετείχε στη Δ.Ε.Θ. και πιο συγκεκριμένα σε παράλληλη έκθεση εκκλησιαστικών ειδών με γενικό τίτλο "Ορθοδόξων Τέχνη", η οποία φιλοξενήθηκε στο περίπερο 3.

Ο Οργανισμός μας εκπροσωπήθηκε από τους υπαλλήλους του Βιβλιοπωλείου μας στη Θεσσαλονίκη κα Μαρία Κυρμελή - Σκεύα και κ. Στυλιανό Χαραλαμπίδη και Αριστοτέλη Καραγκιόζογλου. Μεταξύ των επισκεπτών μας υπήρξαν ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. ΄Ανθιμος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, ο μέχρι πρόσφατα Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. καθηγητής κ. Μιχαήλ Τρίτος και πλήθος κληρικών, πανεπιστημιακών και άλλων φίλων της Αποστολικής Διακονίας.

Για ενημέρωση σχετικά με τα νέα, τις εκδηλώσεις, τις εκδόσεις και το έργο μας παρακαλούμε συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία. Για τους όρους προστασίας δεδομένων δείτε εδώ.