ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ   ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ "ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ"
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ   ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Φωνή Κυρίου | Διακονία | Εορτολόγιο | Πολυμέσα

ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΗΧΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

H προσπάθεια της όσο το δυνατόν καλύτερης καταρτίσεως των στελεχών της Εκκλησίας στο έργο της Κατηχήσεως, αποτελεί κύριο στόχο του τομέα Κατηχήσεως, σε μια εποχή έντονων θρησκευτικών αναζητήσεων, πνευματικών ζυμώσεων και ιδεολογικών αμφισβητήσεων. Μέσα από τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες μεριμνά για τη νέα γενιά που θέλει να προσφέρει στο ύψιστο έργο της Κατηχήσεως και της βοήθειας προς το συνάνθρωπο. Με άμεσο στόχο να βοηθήσει τους νέους μας να βρουν την αυθεντικότητα και την γνησιότητα, να μεταδώσει σ' αυτούς τις αλήθειες της πίστης μας και την πολιτισμική παράδοση του Γένους μας.

Αυτή η συνεισφορά του Τομέα καταδεικνύει τη μαρτυρία αγάπης της Αποστολικής Διακονίας προς όλο τον κόσμο και διαφαίνεται από τη λειτουργία των παρακάτω εκπαιδευτικών τμημάτων :

α. Φροντιστήριο Υποψηφίων Κατηχητών.

β. Σεμινάριο Eπιμορφώσεως Κατηχητών.

γ. Σεμινάριο Εκμαθήσεως της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Προϊστάμενος: Ιωάννης Βιδάλης. (τηλ. 210 7272347, 348)
Συνεργάτες κατά τη λειτουργία των σεμιναρίων: Περικλής Μπουγάδης, Δήμητρα Γαλανοπούλου, Μαρία Δρόλλα, Βασίλειος Μαλισιόβας.

Δ/νση: Ιωάν. Γενναδίου 14, 115 21 Αθήνα.
e-mail:  katixisi@apostoliki-diakonia.gr


Δείτε υλικό κατηχητικών βοηθημάτων εδώ.


Για ενημέρωση σχετικά με τα νέα, τις εκδηλώσεις, τις εκδόσεις και το έργο μας παρακαλούμε συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία. Για τους όρους προστασίας δεδομένων δείτε εδώ.